KATTERNA

 

IC S* ALL INCLUSIVE JAGODA, SOM N

Född: 091220

avelshona

Stamtavla

Jagodas sida

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

S* All Inclusive Hera Hortensia, som a

Född: 140227

avelshona

stamtavla

Heras sida

 


 

S* All Inclusive Sola Makemake, sorrel abyvariant, blivande avelshona

 

 

 

 

 


 

 

KASTRATER


GIC FIN* KISOMPA´S DARIA
(tidigare avelshona)

STAMTAVLA

DARIAS SIDA

 


Sorrel Somali, Som o.

Född: 060730

Daria kom med Viking Line från Finland en kulen oktoberdag år 2006. Hon är ett riktigt yrväder och sätter fart på de andra katterna så att det blir kapplöpning genom lägenheten. En somali ska vara lite vild, eller hur? Hon hoppar gärna upp på dörrkarmen i köket, eller på gardinstången och sitter där och spanar.

Hennes favoritleksak är en grå ”svans” på en stång. Den kan hon springa omkring med i munnen och kasta lång väg för att sedan hämta den igen. Till min stora glädje tycker Daria att det är helt ok att bada. Hon står helt lugn i badkaret när jag duschar och tvålar in henne. Ett måste inför en utställning för en somali. Vi har hittills varit på några utställningar i Sverige och Finland.


 

IC S*ALL INCLUSIVE DHAULAGIRI

STAMTAVLA

DHAULAGIRIS SIDA

 

Sorrel Somali, Som o.

Född: 080601

 

Dhaulagiri är mycket tillgiven och rolig. Hon bor sedan några år hos Eva Segelöv i huddinge. Hon har ett rastypiskt utseende, fin färg och lång yvig svans.

På sin andra utställning erövrade hon sitt första CAC och blev dessutom BIV-T.

 


EC S* TSUMARI´S MIDORI

STAMTAVLA

MIDORIS SIDA

 


Viltfärgad Abessinier, Aby n.

Född: 021222

Midori är mycket tillgiven och speciell. Jag fick hem henne i slutet av mars 2003 när hon var 13 veckor gammal. Hon var pytteliten och hade jättestora öron.

Vi har varit på många utställningar genom åren. Förutom Sverige har det blivit Norge, Finland och slutligen Danmark innan hon erövrade Europachampiontiteln år 2005 i samband med Aby & Somaliringens special på Uppsala Kattklubbs utställning.

Hennes favoritleksak är en liten färgglad fleeceboll. Den kan hon leka med hur länge som helst. Jag kastar och hon hämtar, om och om igen.

Midori kommer gärna och lägger sig i mitt knä och spinner, speciellt när jag sitter framför datorn. Ibland tar hon sig en promenad på tangentbordet.


 

Snöflinga

SNÖFLINGAS SIDA

 

 

Vit Huskatt

Född: 991030

Min första katt, Snöflinga.

Snöflinga har ett privilegium framför dem andra; hon är den enda som får vara ute på balkongen ensam! Där har hon en liten fristad. Hon ligger ofta i en stol och spanar ut över trädtopparna för att se var fåglarna har byggt bo .